好教师资源网 全国中小学免费教育资源综合门户网站 欢迎您的光临!                             学科吧 | 登陆 | 加入收藏 | 设为首页| 会员中心 | 我要投稿 | RSS
好教师资源网

新教材人教(go for it)版英语七年级上册期末各单元复习测试2014

.
文件类型: RAR/ZIP/DOC/PPT/SWF
文件大小
资源来源:网络收集
资源作者:文件内附
资源整理:好教师资源网
更新时间:2015-01-30
授权方式:共享资源
课件等级
受观注度
解压密码:www.xueke8.com
联系方式:暂无联系方式
评论 加入收藏 错误报告 
资源简介
   人教(go for it)版英语七年级上册期末各单元复习测试2011.12

Starter Unit 1 - Unit3

时间:60分钟 满分:100分

Class_______ Name____________ Grade_______

Ⅰ.按字母顺序写出26个大小写字母。(13分)

Ⅱ.根据字母的读音填空(11分)

Aa

________ Kk ________

Ee

Bb _______ Dd _______ Pp _______ ________

Ii

_______

Oo

Uu

Qq _______

Ff _______ Mm _______ Ss _______Ⅲ.从A、B、C、D中选出含有相同音素的选项。(5分)

( )1.A.a f B.b p C.d j D.i r

( )2.A.b i B.d r C.g p D.j p

( )3.A.h l B.e u C.h m D.n x

( )4.A.m w B.s r C.c f D.f l

( )5.A.h z B.s v C.v h D.f s

Ⅳ.将下列方框中的缩略词添在与其对应的中文后面的横线上。(9分)

1.联合国____________ 2. (美国)全国篮球协会____________

3. 激光唱片____________ 4.硬黑____________

5. 不明飞行物____________ 6. 千克____________

7. 中国中央电视台___________8. 英国广播公司____________

9. 停车____________

Ⅴ.按括号内所给要求写出适当形式。(5分)

1.white (反义词)____________ 2.I'm(完整形式)_________

3.what is(所略形式)___________ 4.it's(完整形式)_________

5. Uu( 同音词) ___________

Ⅵ.从括号中选出一个填空。(6分)

1.How ________ you? (am, is ,are)

2.What ________ this in English? (am, is ,are)

3.What color is the pen? It ________ red. (am, is ,are)

4.What's this? It's ________ orange. (a, an )

5. What's this? It's ________jacket. (a, an )

6. It's ________ English book. (a, an )

Ⅶ.单项选择.(10分)

( )1.早晨在校门口遇到同学时,应该怎么样打招呼?

A. How are you? B. Good morning! C. Good evening!

( )2.当别人向你问好时说:How are you? 你应该怎么回应呢?

A. Fine, thank you B. Hello! C. How are you?

( )3. ---Good afternoon, Eric. ---_________, Cindy.

A. Good morning B. Good afternoon C. Good evening

( )4.---Good evening! ---_________

A. Thank you B. Good evening! C. Hello!

( )5.---Hello! ---_________

A. Hello! B. Thank you C. I'm fine

( )6.---Sit down,p1ease. ---_________.

A. I'm fine B. OK C. Thank you

( )7.---Colin,what's this in English? ---__________.

A. This is a pen B. It's a pen C. It's pen

( )8.It's ___________ blue.It's ________ blue ruler.

A. a;/ B. /;a C. a;a

( )9. ---________ is that quilt? ---It's black.

A.. How color B. What color C. What's color

( )10. ---What's your name? --- ________ name is Jim.

A. My B. His C. I'm

Ⅷ.句子配对(5分)

( )1.Spell it, please? A.Good morning!

( )2.Good morning! B.It's orange.

( )3.What color is that orange? C.Fine,thank you.

( )4.How are you? D.R-U-L-E-R, ruler.

( )5.Hello! Frank. E.Hello! Eric.

Ⅸ.连词成句(10分)

1.English, in, this, what's

2.you, how, are

3.fine,thanks, I'm

4.it, spell, please.

5.color, is, it, what

Ⅹ.将下面几个句子组成一段对话,。(只填上序号1-7, 14分)

A:

B:

A:

B:

A:

B:

A:

1. What's this in English?

2. Good afternoon, Dale.

3. Thanks.

4.Good afternoon, Frank

5. Q-U-I-L-T.

6. Spell it, please!

7. It's a quilt.

Ⅺ.用方框里的句子完成对话:(只填上字母A--F,12分)

A: That's all right .

B: Sorry , I don't know .

C: I'm Peter .

D: What's your name ?

E: It's Paula .

F: Nice to meet you , too .

A: Hello , I'm Kay . _________ .

B: ___________________

A: Nice to meet you , Peter .

B: _______________

A: Who is that ? The girl in red ?

B: ______________

A: Let's ask Amy . Who's that , Amy ?

C: ____________________

B: Thanks .

C: _________________.

七年级英语上册单元检测题(9)

Unit 7 How much are these pants?

时间:60分钟 满分:100分

Class_______ Name____________ Grade_______

Ⅰ.单项选择(15分)

( ) 1.How much _____ this T-shirt? _____ seven dollars.

A.is, It's B.are, It's C.is, They're D.are, They're

( ) 2._____ are these shoes? They are green.

A.How B.What C.What color D.How much

( ) 3.-Can I help you?-_____

A.Yes, I want a shirt for my son. B.No.

C.You're welcome. D.Thanks.

( ) 4.- Where _____ your new pants?

- _____ are on the bed.

A.is, It B.is, They C.are, They D.are, It

( ) 5. -What color is it?

-It is ______ red. It is _______ red apple.

A.a, an B.a, a C.the, / D./, a

( ) 6.The pants______ at a good price. I want_____.

A is, it B.are, it C. are, them D.is, them

( ) 7. -What color do you____?-Red.

A.likes B.to like C.want D.wants

( ) 8.Come down to Huaxing clothes store and see _____ yourself.

A.in B. for C. on D.at

( ) 9.They have T-shirts _____ red, green and white.

A.in B.for C.on D.at

( ) 10.You can buy shoes _____.

A.for only 15 dollars each B.only each for 15 dollars

C.for each only 15 dollars D.only 15 dollars for each

( ) 11.The price of the socks ________5 yuan.

A.does B.do   C.is D. are

( )12. ________she ________clothes at Huaxing Clothes Sore?

A.Is, buy B.Does, buys C.Do, buys D.Does, buy

( )13.This shirt is very cheap. I'll ________ it.

A.bring B.take C.want D.believe

( )14.-Thank you very much. - _______.

A.No, thanks. B.All right. C.Ok. D.You're welcome.

( )15.--Do you have T-shirts in green ? --________. We have many green T-shirts.

A.Yes, we don't. B.Yes, we do. C.No, we do. D.No, we don't.

Ⅱ.阅读理解(每小题2分,共10分)

Annie has a bookcase in her room. She has a great collection of books. The bookcase is blue, and she likes the color very much. Annie goes to a bookstore(书店) after school every day. The books there are often on sale. Each one is only 5dollars. She buys many books from the store. Every night she reads(读) the books for an hour(小时). Annie also puts her photos and a plant on her bookcase. She thinks her bookcase is very beautiful.

根据短文内容,选择正确答案

( )16.What can we see in Annie's room?

A. A computer. B. A bookcase C. A dresser D. A classroom

( )17. What color does Annie like?

A. White B. Red C. Blue D. Brown

( )18.Where does Annie go after school every day?

A. A clothes store B.A sports store C A bookcase D. A supermarket

( )19.How much does Annie need to buy a book from the store?

A.4 dollars B. 5dollars C. 6dollars D. 7dollars

( )20.What does Annie do every night?

A. She reads books B. She watched TV. C. She plays sports. D. She plays computer games.

Ⅲ.完形填空(每空1分,共10分)

Near my house there is a big 21. It is called Hongqi Clothes Store. You can 22 all kinds (种类) of 23 in it. Do you like 24 ? They have very beautiful sweaters for 25 95 yuan. Do you need 26 ? They sell great bags 27 36 yuan.They 28 have nice skirts for girls 29 red ,green, white and blue, and football socks for boys .And they 30 many many nice clothes. Do you want to go there with me ? Let's go together (一起) this Sunday!

( )21A. school B.factory C.hospital D.store

( )22 A.sell B.buy C.take D.come

( )23 A.vegetables B.clothes C.food D. fruit

( )24 A.socks B.trousers C. shorts D.sweaters

( )25 A.only B.also C.too D.but

( )26 A.bags B.pens C.books D. hats

( )27 A.to B.on C.in D.for

( )28 A.too B.also C.only D.often

( )29 A.in B.from C.on D.out

( )30 A.buy B.sell C.sell D.like

Ⅳ.根据句意及首字母提示补全单词,使句意完整(每空1分,共10分)

1.Look at the map, can you s_____ China on it?

2.A panda(熊猫) is b______ and w______.

3.W_______ to our store.

4.He can't a______ a new house.

5.He w______ a yellow car.

6.There are many clothes on s______.

7.You must do your things y______.

8.I can't work out the math problem(问题),could you give me an e______?

9.The store has shoes at a very good p______.

10.E______ of the students in our class has an English dictionary.

Ⅴ.用所给动词的适当形式填空(每题1分,共10分)

1. ________(be) the green shorts yours?

2. How much ______(be) Mary's shoes?

3. Can you ______(take) the black hat to school ?

4. -what ____ she ______(want)? --A shirt.

5. I want _______(take) a pair of shoes.

6. Do you have bags for ______(sport) ?

7.Come and see for _______(you) at Guangming Bookstore!

8.I________(need) a white coat and a red hat.

9.The shop only______(sell) girls' clothes..

10.Peggy ________(not have ) a nice cap

Ⅵ.句型转换(20分) 按括号内的要求改写下列句子。

1.Those shirts are white.(改为单数形式)

_______________________________________________________________

2.His pen is on the desk.(就划线部分提问)

_______________________________________________________________

3.Those black pants are five dollars.(就划线部分提问)

______________________________________________________________

4.My mother likes French fries.(改为否定句)

______________________________________________________________

5.Mrs Smith needs a blue sweater. (改为一般疑问句)

_____________________________________________________________

6. I want a yellow sweater.(对划线部分提问)

7 .What is the price of your bag? (改为同义句)

8. My sister's skirt is yellow .(划线提问)

9. We sell shoes . The shoes are only ¥35 .( 将两句合并为一个句子)

10. What can I do for you ? ( 改为同义句)

Ⅶ.补全下列对话(10分)

(Alice在Bruce的商店买双袜子)

Bruce:May I 1 2 ?

Alice:Yes,please.I'd like some football socks.

Bruce: 3 4 do you want?

Alice:White.How much 5 6 ?

Bruce:Ten yuan.

Alice:I'll take 7 .

Bruce: 8 9 10 .

Alice:Thank you very much .

Bruce:You're welcome.

1.__________2. _________ 3. _________ 4. _________ 5. __________

6.__________7. _________ 8. __________9. __________ 10. _________

Ⅷ.书面表达(共15分)

请以My clothes 为题,描述一下你所穿的衣服,50词左右。

内容包括:1.介绍你所穿衣服的种类,(shirt, T-shirt, sweater,...)等。

2.衣服的价格以及颜色。 3.从哪个服装店买的。

My clothes

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________.

七年级英语上册单元检测题(10)

Unit 8 When is your birthday?

时间:60分钟 满分:100分

Class_______ Name____________ Grade_______

I.单项选择(15分)

( ) 1.We have a School Day________ October.

A.on B.at C./ D.in

( ) 2.March is the ______ month of a year.

A.first B.second C.third D. fourth

( ) 3.-When is your birthday? -My brithday is _____.

A.August 12 B.January twelve

C.June twelfth D.February the twelveth

( ) 4.--Do you have an Art Festival ? -_______. It's on April 19th.

A.Yes,we don't . B.No, we don't. C.No, we do. D.Yes, we do.

( ) 5._____ is Teachers' Day.

A.October 1st B.September10th C.May1st D.October 9

( ) 6.-_____ is the school trip? -_____March 2nd.

A.What, In B.What, On C.When, In D.When, On

( ) 7.We often go swimming _____ July and August.

A.on B.at C.in D./

( ) 8.-Is Kim's ______birthday July 18th? -Yes , it is.

A.father B.fathers' C.father's D.fathers

( ) 9.-Happy birthday ! - _________. .

A.The same to you B.Hello, I'm fine C.Thank you D.Happy birthday

( ) 10.My mother was born _____ 1969.

A.in B.on C.at D./

( ) 11.-Is she twenty-one years old? -____________.

A. Yes, she's. B Yes, she isn't. C.No, he is. D.Yes, she is.

( ) 12.________ is very difficult.

A.Lesson fifth B.The lesson fifth C.Five lesson D.The fifth lesson

( ) 13.There are _____ months in a year. The ______ month is December.

A.twelve, twelve B.twelfth, twelfth C.twelve, twelfth D.twelfth, twelve

( ) 14.What's the ________ today? It's October twelfth.

What ________ is it today? It's Sunday.

A.date, day B.day, date C.date, date D.day, day

( ) 15.The baby is only ________.

A.ten months old B.ten monthes old

C.ten month old D.ten old months

II.完形填空(10分)

The Spring Festival is the Chinese New Year's Day. It usually 1_ in February. Everyone in 2_ likes the Spring Festival very much. When Spring Festival comes, Li Lei usually 3 his parents clean their house and do some 4_ and other housework . 5 that day 6__ in China eats 7__ , New Year's cake and some other 8__ food . Li Lei like New Year's cake , but Wang Lin says jiaozi is better than New Year's cake. The Chinese people 9 the New Year's cake and jiaozi in their houses. 10 ___ happy they are!

( ) 1.A. come B. gets C. comes D. goes

( ) 2.A. America B. China C. England D. Australia

( ) 3.A. asks B. tells C. carries D. helps

( ) 4.A. cleaning B. fishing C. reading D. shopping

( ) 5.A. On B. In C. Of D. At

( ) 6.A. everyone B. someone C. no one D. everything

( ) 7.A. eggs B. meat C. jiaozi D. mooncakes

( ) 8.A. delicious(美味的) B. good C. fast D.best

( ) 9.A. eat B. make C. buy D. sell

( )10.A. Much B. Very C. What D. How

III. 任务型阅读(10分)

Hello! My name is Tina. I come from America, but I love China very much, because my mother is Chinese. Today (今天)is October 18th-my birthday. In the morning, my parents take me(A) _____ a store and buy a red skirt for me,(B) for I like red very much. In the afternoon, we go to Disneyland (迪士尼乐园) I have fun there.(C) In the evening, we have a birthday party at home. My friends all come to mu party and we eat a big cake(蛋糕). Thank my parents and friends for giving me a happy birthday!

根据短文内容,完成下列任务。

1.请写出A处所缺的单词:_____________

2.猜一猜B处划线单词的意思:_____________

3.请将C处的句子翻译成汉语:_____________________

4.What do they eat in the evening? ____________________________

5. Is Tina happy today? __________________________

IV.根据句意和首字母完成单词,使句子完整正确(10分)

1. We often have an English p_____________ on weekends.

2. When do they have a speech c_____________?

3. He is our m______ teacher. He sings very well.

4.I am twelve. Today is my t______ birthday.

5.-Do you know his date of b_____________? -It's March 21st,too.

6.-What's your a_____________? -I'm fifteen years old.

7.-Do they have an Art F_____________? -No, they don't.

8. The eleventh month of the year is N__________.

9. We'll have a school t_____________ to Mountain Huang next month.

10. What's the d_____________ today? It's December 16th.

V.根据句意,用括号内所给单词的适当形式填空(10分)

1.They _________(not have) a school trip.

2.How much _____(be) these green pants?

3.Sunday is the _____(one) day of a week.

4.My cousin _____(have) a cat.

5.My Birthday is October _____(twenty).

6. ______(Tina) birthday is May 23rd.

7.The boy is fourteen ___________(year) old.

8.Linda wants______ (have) a party at home.

9.My friend is an English girl. But she speaks ______(China) very well.

10.The _______(nine) month of the year is September.

VI.根据所给汉语补全句子(10分)

1.今年我十八岁了。

I'm eighteen _______________ __________________this year.

2.你妈妈的生日是什么时候?

_________________is your _________________birthday?

3.我们每月都举行一次篮球赛

We ________________a __________________ game every month?

4.我们每年都有一次艺术节。

We have an _________________ __________________every year.

5.我们在4月份去郊游。

We have a _________________ __________________ in April.

VII.句型转换(共10分)

1.Lily is thirteen years old.(就划线部分提问)________ ________is Lily?

2.Jim's birthday is September 11th.(就划线部分提问)

_________________ __________________Jim's birthday?

3.What's your age?(同义句转化)________ ________________are you?

4.Are your parents forty years old?(否定回答) No, _________ _________.

5.We have an Art Festival each year.(改为一般疑问句)

_______ _______ _______ an Art Festival each year?

VIII.补全对话(10分)

请根据对话情景补全所缺单词或句子,使对话完整通顺。

A:Hello! Can I 1 you?

B:Yes,please.I want to order(定购) a 2 for my father's brithday.

A:Your father's brithday?How 3 is your father?

B:Sixty-five.

A:What kind of cakes do you ________?

B:I want a big 5 .

A: 6 is you father's birthday?

B:It's September 14th.

A:OK.What's your 7 .

B:Jone Smith.

A:And what's your 8 9 ?

B:It's 235-7809.

A:OK.Please take it at four in the afternoon.

B: 10 you.

A:You're welcome.

1.________2. __________ 3. _______4. ________ 5. ___________

6.________ 7. ___________ 8. ______9. ________10. __________

Ⅸ.请你来当小作家(15分)

下面是你好朋友Gina 的个人信息卡。 请根据卡片内容向你的同学介绍一下Gina.可以适当发挥。不少于50词左右。

Name

Li Ying

Date of birth

May

20th

Age

14

likes

music

tennis

play sports

chicken

fruit

hamburgers

School

Activity

(活动)

1.school

trip:May

12th

2.music

festival:

June 12th

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________

七年级英语上册单元检测题(11)

Unit 9 Do you want to go to a movie?

时间:60分钟 满分:100分

Class_______ Name____________ Grade_______

Ⅰ. 单项选择(15分)

( ) 1.Do you want _____?

A.to go to a movies B.go to a movie

C.to go to a movie D.go to movies

( ) 2.What kind of movies _____ Lucy______?

A.do,like B.is,like Cdoes,likes D.does,like

( ) 3.My sister likes thrillers _____ comedies.

A.or B.and C./ D.but

( ) 4.I like action movies,_____.

A.also B.to C.too D.and

( ) 5___Let's go to see Beijing Opera.

___ ____________.

A. Yas I do B.You're welcome C.That sounds boring D.No,I'm not

( ) 6.I like thrillers,_____ I don't like comedies.

A.or B.but C.and D.for

( ) 7.Alice is _____ Beijing now.

A.at B.on C.in D.with

( ) 8.I think it is _____ interesting story. A./ B.a C.an D.the

( ) 9.______ do you want to go to the movie?-----On Sunday.

A.What B.How C.Why D.When

( ) 10.This pen is old, and that one is _____,too.

A.old B.new C.nice D.good

( ) 11.I can learn a lot _____ Chinese history.

A.for B./ C.in D.about

( ) 12.-Do you like action movies? ----_______. We like thrillers.

A.Yes,we are. B. No, we don't. C. Yes, we do. D. No, we do.

( ) 13.She often goes to see Beijing Opera _____ his parents ______weekends.

A. and, on B. with, in C. with, on D. and, in

( ) 14.Mary _____ to go to an action movie.

A.is want B.to want C.want D.wants

( ) 15. ---What kind of sports _____ Maria like? ----- She _____ baseball.

A. do;like B. does; likes C. does; like D. do, likes.

Ⅱ完型填空。(10分)

It's a photo of Han Han. He is a young writer(年轻作家) in ______.Many students like _____ books, because some of them are about students' life. Han Han is ______ Shanghai. He's twenty-eight ______ old. He can ______ Chinese and English. Han Han likes running,playing football_____ computer games. He often _____ on his blog(博客). Students can read his articles(文章) on it. Han Han has ______ yellow dog. It likes to ______ with him. Do you know what Han Han's favorite _____ is? It's the watermelon(西瓜)。

( )1.A. America B. Chinese C. China

( )2.A. he B. his C. him

( )3.A. of B. on C. from

( )4..A.days B. months C. years

( )5.A. show B. find C. speak

( )6. A. but B. and C. or

( )7.A. watches B. writes C. spells

( )8.A. a B. an C. the

( )9.A. learn about B. look around C. run around

( )10.A. vegetable B. fruit C. dessert

Ⅲ .阅读理解(10分)

On weekends,I often go to movies with my friend,Mike.My favorite movie star is Jack Chan.He's a great actor.He has a new movie,Speed.It is a very successful action movie.I think it's exciting.Mike likes Michele Yan best.He likes her famous movie,Sleepless Night.It's a thriller.I don't think it's great.In fact,it's boring.One thing is interesting.Mike also likes Beijing Opera.He often tells me,"Beijing Opera is really fun!My father likes it too.He even wants to be a Beijing Opera artist!"

根据上面的短文,选择正确的答案。

( ) 1._____ is my favorite star?

A.Jack B.Chan C.Jim D.Jack Chan

( ) 2.Speed is _____.

A.a comedy B.a thriller C.an action movie D.a comedy

( ) 3._____ famous movie is Sleepless Night.

A.Jack Chan's B.Michele Yan's C.Jim's D.Lily's

( ) 4.I think Sleepless Night is _____.

A.great B.boring C.exciting D.funny

( ) 5._____ wants to be a Beijing Opera artist.

A.Mike's father B.Jack's father C.Jim's father D.Lily's father

Ⅳ.词汇.(25分)

A)根据首字母与句意补全单词,使句子完整(每小题1分,共15分)

1.My grandparents like Beijing O_________.

2.Mary likes c_________,but she doesn't like thrillers.

3.Jackie Chan is an a _________actor ,We often see him in some action movies.

4.I don't like documentaries. It's b____________.

5.Do you r_________ want to go to a movie? Let's go.

6.The thriller is very s_________.Don't take your sister here.

7.You like documentaries.I a_________ like them.

8.Many young people like the famous movie s_________.

9.I'm in Class 2.He's in Class 2.We're in the s_________ class.

10.I can l______ a lot about Chinese history.

11.His f_______ food is chicken.

12.Her brother w_______ to be an artist.

13.Do you want to go to a m________.

14.Wang Ming likes t_______ but he doesn't like documentaries.

15.My brother likes action movies. He thinks it's e________.

B)用括号中所给词的适当形式填空.(10分)

1.I like ________ (China) action movies.

2.Beijing Opera is _________ (real) fun!

3.The story is very ________ (interest).

4.The map is on the wall of ________ (they) mother's room.

5.Please come in and have a cup of tea with ________ (we).

6.Can you tell _________ (I) a story?

7.There are many _________ (desk) and a chair in the classroom.

8.Tom Green is an _________ (art).

9.The boy is ten _________ (year) old.

10.My birthday is June ________ (five).

Ⅴ.句型转换. 按括号内的要求改写下列各句(15分,每空1分)

1.Tom thinks they are scary.(改为否定句)

Tom _______ ______ they _____ scary..

2. Her cousin likes thrillers. (就划线部分提问)

________ ______ of _______ does her cousin like?

3.I want to see a movie.(改为同义句)

I want _________ _________ _________a movie.

4.My favorite movie star is Jack Chan.(就划线部分提问)

________ _________your favorite movie star?

5.I like movies and I like Beijing Opera.(改为简单句)

I like movies _________ __________ __________.

6. She doesn't like to see movies.(改为肯定句)。

She _______ _________ ________ movies.

VI. 补全对话(10分)。

Donna: Hi, Emma! 1 go to a movie.

Emma: Hmm. I 2 no idea(主意)

Donna: Well, It's a 3 --Crouching Tiger and Hidden Dragon.

Emma: Oh, I___4_______ don't like action movies. Anyway ( 不管怎样)__5_____.

Donna: OK. Where's Jim? _6____he want to go to a movie?

Emma: __7____, I don't know. Look, he is there!

Donna: Hey, Jim? Do you want to go to a movie? It's Crouching Tiger and Hidden Dragon!

Jim: Movie? That __8____ great! Is it a comedy? I like comedies and ___9_____.

Donna: No, it's an action movie.

Jim: Oh, I think it is __10_____. Let's go to see a comedy.

Ⅶ. 写作(15分)

根据下面提示用第三人称描写Jane的情况,要求不少于60个词:

提示:1.Jane是一位英语女孩,现在在中国。

2.爱好:京剧、趣味故事、中国动作片和中国历史。

3.在周末,通常在家里看京剧图片。

4.她非常喜欢中国。

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

七年级英语上册单元检测题(12)

Unit 10 Can you play the guitar?

时间:60分钟 满分:100分

Class_______ Name____________ Grade_______

Ⅰ. 单项选择(每小题1分,共15分

( ) 1.Our English teacher always helps us _____ our English.

A.far B.into C.with D.to

( ) 2.There _____ an eraser,two pens and a ruler in the pencil case

A.is B.are C.have D.has

( ) 3.Do you want _____ to a movie?

A.go B.goes C.to go D.going

( ) 4. -Can they play basketball? -No,_____.

A.they are B.they don't C.they can't D.they can

( ) 5.My mother is a _____ teacher.She teaches music very _____ in a middle school.

A.well,well B.good,well C.good,good D.well,good

( ) 6.My father likes playing _____ volleyball,but he doesn't play _____ violin.

A.a,an B.the,the C./,the D./, /

( ) 7.Can Peter _____ any Chinese songs?

A.sing B.to sing C.sings D.singing

( ) 8._____ you good _____ these children?

A.Be,with B.Is,atC.Am,in D.Are,with

( ) 9.We have some good players _____ our basketball team.

A.in B.to C.for D.of

( ) 10.I can't sing _____ dance,but I can swim _____ skate.

A.and,and B.or,or C.or,and D.and,or

( )11. ____________ club do you like?

A. What B. Which C. Where D How

( )12. They work in ____________ same school.

A. a B. an C. the D /

( )13. Jim ______ English very well, _____ she doesn't know Chinese.

A. speaks, and B. talks, and C. speaks, but D. talks, but

( )14. Please spell this word ______ English.

A. in B. at C. with D on

( )15.She often ______ little brother ______ his homework.

A. helps, doing B. helps, do C. help, to do D. helps, does

Ⅱ. 完形填空(10分)

Dear Tony,

My name is William.I'm from the USA.I can 1 English and 2 Chinese.Can you speak English very 3 ?I think I can help you 4 your English.

I like music.I can sing 5 I can play the piano.I 6 the trumpet and the violin.but not very well.Can you play 7 music instruments(乐器)?

I like sports ,too.I can play soccer and now I'm 8 my school soccer club.Do you 9

any sports club?

Please write soon! I really want 10 something about you!

Looking forward to(盼望) your letter.

Your friend,

William

( ) 1.A.speak B.talk C.want D.have

( ) 2.A.many B.a little C.a D.more

( ) 3.A.good B.nice C.well D.interesting

( ) 4.A.on B.in C.for D.with

( ) 5.A.and B.but C.also D.too

( ) 6.A.can play also B.can also play C.also can play D.can too play

( ) 7.A.some B.a little C.any D.a

( ) 8.A.with B.for C.of D.in

( ) 9.A.take B.play C.join D.do

( ) 10.A.know B.to know C.join D.to join

Ⅲ. 阅读理解(10分)

Dear Wu Qian,

Thank you very much for your letter. You want to know about my favorite sport and instruments. Now I tell you. I like playing basketball very much. And I like volleyball and ping-pong. Playing basketball is my favorite instrument is piao. I play the piao every weekend. What about you? What's your favorite sport? Do you like to play the piano? Who's your favorite player? Please write and tell me.

Yours,

Han Mei

根据短文内容,选择最佳答案。

()1.The letter is from ________. A. Han Mei B. Wu Qian C. Lucy D. Bob

()2.Han Mei's favorite sport is _________.

A. swimming B. playing basketball C. running D. playing volleyball

()3.Han Mei is good at________.

A. dancing B. singing C. painting D. swimming

()4. Han Mei wants to know __________-

A. how old Wu Qian is B. What Wu Qian has C. what Wu Qian's favorite sport is

D. where Wu Qian has

()5.The letter is to ______.

A. a teacher B. Mary C. Han Mei C. Wu Qian

Ⅳ.词汇运用A.用括号内所给单词的适当形式填空,使句意完整(每小题2分,共10分)

1.I have a brother and a sister. So my parents have three _______ (child).

2. Can you help me with ____________ (swim)?

3.I can speak a little _________(China).

4.Jack's father and mother are _______ (music)

5. He doesn't play _____________.(sport)

6.Please come and join______(we)

7.She wants ______(play)volleyball with me.

8.He can play the drums, but I can't play ______(it)

9.Does your mother like______(dance)?

10.The _____(one)day of the week is Sunday.

B.根据句意及首字母或图片补全单词(每空1分,共10分)

1.Don't play the d______.It's too noisy.

2. In China,the famous music of v______ is Liang Zhu.

题 1图 题 2图

3. Beauty! May I know your e-mail a___________?

4.We can hear wonderful m______ in shopping center.

5.We usually s______ in the river in summer.

6.- Can you p______? - Yes,look at the picture on the wall.

7.She likes to d______ to the muisc.She's a good dancer.

8.I want to j___________ the club,because I can play the g___________.

9.He can't play chess ______ (good).

Ⅴ. 句型转换:(20分)

1.Tom thinks they are scary.(改为否定句)

Tom _______ ______ they _____ scary..

2. Her cousin likes thrillers. (就划线部分提问)

________ ______ of _______ does her cousin like?

3.They can sing and dance.(画线部分提问)

_______________________________________

4.. She can play the piano (否定句)

She ________ _________ _______ piano.

5. She wants to join swimming club. (就划线部分提问)

_______ club ______ she ________ to join?

6. I can sing well.(用dance 改为选择疑问句)

_____you sing _____ dance well?

7.She plays the piano after dinner.(改为否定句)

_____________________________________

8. 我们学校的音乐会是在星期天。

Our ___________________is on Sunday.

9. 麦克喜欢和我交谈。

Mike likes to ____________ __________ ____________.

10.连词成句:guitar, Mike's,play, aunt,well,can,the,(.)

_________________________________

Ⅵ. 补全对话:(其中两项为多余)(5分)

A: Can you speak English?

B: Sorry, I can't.

A:(1) ?

B: I want to join the English club and the chess club.

A: Can you play chess?

B: Yes, but (2) .(3) ?

A: I can play it well, but I can't sing well, so (4) .

B: I want to learn to sing,too.But I think (5) .

Ⅶ.书面表达(共15分) 根据下面的提示写一篇小短文,字数在50词左右。

1.我的朋友Tina是个中学生,她会唱歌、跳舞、画画,并且学习很好。

2.但是她不会打篮球,不会踢足球,不会敲鼓。

3.我可以帮助Tina学习敲鼓,Tina帮助我学习。 4.我们互相帮助。

____________________________________________________________________________

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

七年级英语上册单元检测题(13)

Unit 11 What time do you go to school?

时间:60分钟 满分:100分

Class_______ Name____________ Grade_______

Ⅰ. 单项选择(15分)

( )1. My mother home at 6:00.

A. get B.gets C. get to D. getting

( )2. Thanks for _________________ me so many new books.

A. to give B. gives C. giving D. give

( )3. He goes to ______school after ______breakfast every morning.

A. the, the B. /, / C. /, the D. the, /

( )4. I want to know something _________________ your evening.

A. about B. on C. around D. at

( )5. __________ she __________her homework in the evening?

A. Do do B. Does do C. Does does D.Is do

( )6. Mr Black works very long hours. He is tired, he is happy.

A. and B. with C. but D.so

( )7. ________________ at 7:30 in the morning.

A. The classes begins B. Class begin

C. Class begins D. Classes begins

( )8. He __________________ his homework on Sundays.

A. doesn't B. don't do C. doesn't do D. don't

( )9. It's time ________________ school.

A. go to B. go C. to go D.to go to

( )10. _______ funny time to eat lunch!

A. What B. W hat a C. What an D. How a

( )11. He is always the last one _____________ school.

A. gets B. to get C. get to D.to get to

( )12. ----- Please ________________ the word. -----S-C-H-O-O-L, school.

A. write B. say C. spell D. listen

( )13. We usually eat _____________ lunch at 12:30.

A. my B. the C. / D. a

( )14. Mike often ____________ a shower in the morning.

A. makes B. have C. takes D.take

( )15. Do you often watch news ____________ TV?

A. by B. on C. in D.of

Ⅱ.完形填空(10分)

Chen Yue gets 1 at 6:00 every weekday. She eats 2 at 6:15.Then she 3 English. At 6:50, she leaves home. She 4 a bus to school. She gets there 5 7:10. She doesn't want to be 6 . Classes begin at 8:00.

Chen Yue has lunch at her uncle's 7 at around 12:00. In the 8 ,classes are over at 4:00, then she 9 games. She gets home at 5:00.

In the evening she does her homework. And sometimes she 10 TV. She goes to bed at 10:00.

( ) 1.A.up B.down C.off D.to

( ) 2.A.dinner B.lunch C.breakfast D.supper

( ) 3.A.reads B.sees C.likes D.does

( ) 4.A.gets B.has C.takes D.goes

( ) 5.A.in B.at C. of D.on

( ) 6.A.late B.early C.slow(慢的) D.quickly(快的)

( ) 7.A.family B.bedroom C.classroom D.house

( ) 8.A.day B.noon C.afternoon D.morning

( ) 9.A.likes B.gets C.plays D.works

( ) 10.A.sees B.watches C.reads D.looks

Ⅲ.阅读理解:(10分)

Do you know Expo pandas(世博大熊猫)? They're ten pandas from Sichuan. They came to Shanghai in January this year. They're very happy to be here. Let me tell you about their life. At seven o'clock, they get up. They often take exercise(锻炼) before breakfast. Do you know what they eat for breakfast? Some fruit and milk(牛奶). Then it's time for them to play. They like playing together. After that they usually sleep for two hours. At three o'clock in the afternoon they need to eat something. The food is there favorite-bamboo(竹子). The ten pandas are very healthy. Many people come to see them. They're the best wishes for Shanghai Expo.

根据短文内容选择正确答案。

()1. Where do the pandas come from?

A. Shanghai B. Sichuan C.Beijing D.Shandong

()2.When do they get up every day?

A. At seven o'clock B.At eight o'clock C. At nine o'clocj D. At ten o' clock

()3.What do they eat for breakfast?

A. Fruit and bamboo B.Bamboo and milk C. Fruit and milk D. Bamboo

()4. What's the meaning() of "sleep" in Chinese?

A. 工作 B. 刷牙 C. 睡觉 D. 洗脸

()5.How are the ten pandas?

A. They aren't happy. B. They're healthy.

C. They're too old. D. They are ten years old.

Ⅳ.词汇考查 (20分)

A.根据句意、首字母和汉语提示,补全单词,使句子完整(10分)

1.-W____________ do people eat dinner? - In the evening.

2.He t_____________ the Number 17 bus to school.

3.Do you like taking a s_____________ before you go to bed at night?

4.Please brush your t_____________ before you go to bed every night.

5.Please s_____________(展示) me your ticket before you get off the bus.

6.Rick eats breakfast at a_________ seven o'clock in the morning.

7.You must do your h_____ (家庭作业) every day because you are a student.

8.The children often play soccer at four every a_________________(下午).

9.Best w_____________ and happy new year!

10.She sings well.People love to l______________(听)to her songs.

B.用方框内所给单词的适当形式填空(10分)

Three, homework, work, at, their, bus, get, after, bed, eat

Tom and his sister Amy are students. Tom takes a 1_____ to school every day, and Amy does too. Some of2 _____ friends walk(步行,走)to school. Tom and Amy3 _____ home at four o'clock in the afternoon. They do their 4_____ before(在。。。以前) dinner, and they play computer games5______ dinner. They usually go to 6______ early in the evening. Tom and Amy have 7_____ meals(饭) a day: breakfast, lunch and dinner. They have breakfast 8_____ home. On school days, they have lunch at school. They usually9 _____ dinner at home. Their father comes home from10 _____ at six and their mother cooks dinner at seven.

1_____ 2__ 3__ 4__ 5__ 6__ 7__ 8__ 9__ 10_

Ⅴ.完成句子(10分)

1.我弟弟总是九点钟睡觉。

My brother always _____ ______ ______ at nine.

2.你能想到他的工作是什么吗?

Can you think _______ _______ ______ is?

3.早饭后,他练习弹吉它。

__________ breakfast,he __________ the guitar.

4.他从28路公共汽车到宾馆工作。

To _______ ______ ______,he takes the number 28 bus to the __________.

5.请快点回信告诉我你周末做的事。

Please ________ _______ and _________ me __________ your weekend.

Ⅵ.句型转换(10分)

1. He gets home at five in the afternoon. (就划线部分提问)

____ _____ ____ he home in the afternoon?

2. I think Tom is at home. (否定句)

I ______________ think Tom ____________ at home.

3. I want to know about his morning.(改为一般疑问句)

you to know about his morning ?

4. What's the time? (改为同义句)

_____ ______ is it?

5. Jack's family has one shower. (就划线部分提问)

______ ________ _________ does Jack's family ?

Ⅶ.补全对话(10分)

A:Hi, Lucy! 1

B:Well, I live near my school, so I get up at a quarter to seven. Never go to school late.

A:Do you have breakfast at home?

B:Yes, 2

A:When do you go to school?

B: 3 so I go to school at seven forty-five.

A: 4

B:I leave school at five past five and 5

Ⅷ.书面表达(15分)

以"My weekends"为题,写一篇50~70词的短文,要求书写规范,表达准确,语言流畅。

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

七年级英语上册单元检测题(14)

Unit 12 My favorite subject is science.

时间:60分钟 满分:100分

Class_______ Name____________ Grade_______

Ⅰ. 单项选择(15分)

( ) 1.He can _____ a little English.

A.say B.speak C.talk D.tell

( ) 2. ---Do you like green?---No, I don't. My favorite ____is blue.

A.clothes B.colours C.color D.movies

( ) 3.- _____ do you have tennis? - On Monday.

A.Where B.What C.When D.Why

( ) 4. Ben ______ P.E. He thinks it's boring.

A.likes B.don't like C.doesn't like D.doesn't likes

( ) 5.He often _____ home at around four in the afternoon.

A.go to B.go C.goes to D.goes

( ) 6.She _____ science on Monday.But she _____ on Tuesday.

A.doesn't have,has it B.isn't have,has it

C.doesn't have,has one D.isn't have,has one

( ) 7. --_______ does Tom like math?

--Because _____ fun.

A.Why, it's B.When, it C.Why, It's D. When, It

( ) 8.My sister _____ her homework well.

A.doesn't B.isn't C.isn't do D.doesn't do

( ) 9.We have science_____ Monday and Tuesday.

A.on B.in C.at D./

( ) 10.- What do you eat for dinner? -_____.

A.At seven o'clock B.Usually C.Bread and eggs D.At home

( )11. - Why don't you like English? - Because it's ______ .

A. interesting B. fun C. exciting D. difficult

( )12. Saturday is the ______ day of a week.

A. six B. seven C. sixth D. seventh

( )13. Mr Zhang teaches ______ Chinese. We like _______ class very much.

A. me; her B. me; his C. us; his D. us; her

( )14. Maria likes thrillers, ____ she doesn't like action movies.

A. and B. but C. because D.or

( )15. I have P.E. ______ the afternoon of Tuesday.

A. in B. at C. on D. for

Ⅱ.任务型阅读理解(10分)

Hello, my name is Bai Ling. I'm a Chinese girl. Mary is my English name. I'm thirteen years old. My birthday is October first. I sing very well. And I can sing many English songs. I like Tuesday because I have music on that day. I like my music teacher, Miss Green.(A) I like music best. And I want to be a music teacher like Miss Green.

Hi, I'm Bai Li. I'm Bai Li's sister. I'm fourteen years old. My favorite day is Friday because I have P.E (B)______ Friday. I like my P.E teacher, Mr. Miller because he is fun. I play ping-pong very well. I like the ping-pong player Zhang Yining. Zhang Yining's birthday is October fifth, too. Zhang Yining likes swimming and I also like swimming.

I don't like math because it's very difficult. And I don't like my math teacher.(C)因为他对我们要求很严格。

根据短文内容完成下列任务。

1. 写出()处划线部分的同义句。

__________________________________

2. 选择适当的单词填入(B)处,使该部分意义完整。

A. at B.in C. on D. with

3.将(C)处划线部分译为英语

____________________________________

4.根据短文内容回答下列问题。

①When is Zhang Yining's birthday?______________________

②How old is Mary?___________________________________

5.根据短文内容判断下列句子正()误()

(1) Mary's sister is Zhang Yining.

________________________________

(2)Bai Li doesn't like math.______________________________

Ⅲ.完形填空(10分)

My dear friends, let me tell you something about my daily timetable(时间表).I 1 at 7:00 and I go to 2 at 8∶00.I have science at 3 and then I have math at 10:00. 4 is my favorite subject.I like math because it's 5 .Mr Dai is our math 6 .I like him very much.I eat 7 at 12∶00 and then I have music at 1∶00.I have history at 2:00. I 8 like history because it is boring.But I 9 like art and I want to be an 10 I have art on Wednesday at 2:00.

( ) 1.A.work B.get up C.study D.go to bed

( ) 2.A.home B.movie C.school D.work

( ) 3.A.six B.nine C.eleven D.twelve

( ) 4.A.Music B.Math C.English D.Chinese

( ) 5.A.boring B.difficult C.interesting D.relaxing

( ) 6.A.teacher B.partner C.classmate D.parent

( ) 7.A.breakfast B.dinner C.lunch D./

( ) 8.A.not B.doesn't C.don't D.can't

( ) 9.A.kindly B.really C.surely D.well

( ) 10.A.artist B.actor C.teacher D.president

Ⅳ.词汇过关

A. 用括号内所给单词的适当形式填空。(10分)

1. She wants ______ (read) a book.

2. Let's go and ______ (see) our grandma.

3.Come to the clothes store and see for_____(you)

4There are some _____ (strawberry) on the desk.

5. I have many good _____(friend) at school.

6. We all like ______ (play) computer games.

7. She ______ (get) up at 6:30 in the morning.

8. He can't ______ (play) computer games, because the computer doesn't work.

9.Thanks for______(tell) me the good news.

10. She ______ (have) a new sweater.

B.根据句意和首字母提示完成单词,使句意完整(10分)。

1. My favorite s______ is science.

2. Linda likes art and music because they are r______ .

3. She is good at painting. She likes a______________ very much.

4. The second day of a week is M .

5. Our math teacher is very s__________ and he makes us very tired.

6.Amanda doesn't go to school b______________ she is ill(生病了).

7.I don't like math. It's b____________(枯燥的).

8.Selina is our new t______________ this term(学期).She teaches us English.

9.Linyi is a beautiful c_____________.

10.I am very t_____________ because I go to bed late.

V. 句型转换。(10分)

1. Her favorite subject is music.(对划线部分提问)

______ ______ her favorite subject?

2. He likes biology because it's interesting.(对划线部分提问)

________ ________he ______ biology?

3. They do their homework on Saturday.(该为一般疑问句)

______ they _____ their homework on Saturday?

4. We have science on Tuesday and Thursday.(对划线部分提问)

_______do ____ __ ______ science?

5. Mr Li is my favorite teacher. (对划线部分提问)

________ ________ your favorite" teacher?

Ⅵ.根据所给汉语,完成英语句子,每空一词(10分)

1.你特别喜爱的运动是什么?

____________your ____________ sport?

2.我们在星期一、星期三和星期五上数学。

We _________ math _________ Monday,Wednesday ___________ Friday.

3.下课后我们开了一小时的会。

__________ class we _____________ a meeting _____________ an hour.

4.我喜欢和我的小狗玩。

I like to my dog .

5.体育老师对我们要求严格。

The P.E teacher is _____________ _____________us.

Ⅶ. 补全对话。(10分)

从方框中选择五个填入对话空白处,使对话完整。有两个选项是多余的。

A. Because it is difficult.

B.Are they your favorite subjects?

C. What is your favorite subject?

D.Well, who is your P.E teacher?

E. Tuesday.

F Because it is interesting.

G. He is fun but very strict with us.

A: What is your favorite day?

B: __________________________

A: Why?

B: Because I have math and P.E that day.

A: ______________________________

B: Yes, they are.

A: Why do you like math?

B: ___________________________

A: Who is your math teacher?

B: Mr. Zhang. _____________________

A: And why do you like P.E?

B: Because it is relaxing.

A: I also think so._____________________

1______ 2______ 3_____ 4_______ 5_______

Ⅷ.书面表达(15分)

下面是Jane一周的活动安排表。请你以"Jane's Week"为题,将她一周的活动情况描写下来。要求不少于50词。

Weekdays

Activities

Monday

play tennis, watch TV

Tuesday

go swimming,do homework

Wednesday

play the piano, have Chinese history club

Thursday

play soccer, play with her sister

Friday

play the violin, go to the movies

_________________________________________________

_________________________________________________

________________________________________________ _________________________________________________

___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

七年级英语上册单元检测题参考答案

七年级英语上册单元检测题(1)

Starter Unit 1 - Unit3

ⅠⅡ题:略 Ⅲ、1-5 BCBDD Ⅳ、略

Ⅴ.1.black 2. I am 3. what's 4. it is 5. you

Ⅵ.1.are, 2 .is , 3.is , 4. an , 5.a, 6.an

Ⅶ.1-5 BABBA 6-10CBBBA

Ⅷ.DABCE

Ⅸ.What's this in English? 2. How are you. 3. I'm fine, thanks. 4. Spell it, please. 5. What color is it?

Ⅹ.2 417653

Ⅺ. DCFBEA

Unit 7

Ⅰ.1-5 A C A C D 6-10 C C B A A 11-15 C D B C B

Ⅱ. 16-20 BCCBA

Ⅲ.21.D 22.B 23.B 24.D 25.A 26.A 27. D 28.B 29. A 30.B

Ⅳ.1.see 2.black; white 3.Welcome 4.afford 5.wants 6.sale 7.yourself

8.example 9.price 10. Each

Ⅴ.1.Are 2.are 3.to take 4. does; want 5. take

6.sports 7.yourself 8.need 9.sells 10.doesn't have

Ⅵ.1.That shirt is white. 2.Where is his pen? 3.How much are those black pants?

4.My mother doesn't like French fries. 5.-Does Mrs. Smith need a blue sweater?

6.What do you want ? 7. How much is your bag ? 8.What color is your sister's skirt ? 9.We sell shoes for only ¥35. 10.Can I help you ?

Ⅶ.1.help 2.you 3.What 4.color 5.are 6.they 7.them 8.Here 9.you 10.are

Ⅷ.My name is Sally. I have lots of beautiful clothes, such as green jackets, black and red skirts, white T-shirts, socks and shoes. They are really beautiful! I like a nice dress best. I buy it from the Shopping Center of my city. It's red, and it has many flowers on it. It is ten dollars. I like my clothes very much.

Unit 8

Ⅰ.1-5. D C C D B 6-10. D C C C A 11-15 D D CA A

Ⅱ. 1.C 2.B 3.D 4.D 5. A 6.A 7.C 8.A 9.B 10.D

Ⅲ. 1.to 2. 因为/ 由于 3.晚上我们在家举行了晚会。4. A big cake 5.Yes, she is.

Ⅳ.1.party 2.contest 3.music 4.twelfth 5.birth 6.age 7.Festival 8.November

9.trip 10.date

Ⅴ.1.don't have 2.are 3.first 4.has 5.twentieth 6. Tina's 7. years 8.to have 9.Chinese 10. ninth

Ⅳ. Ⅵ. 1.years old 2.When ; mother's 3.have; basketball 4. Art Festival

5.school trip

Ⅶ. 1.How old 2.When is 3.How old 4.they aren't 5. Do you have

Ⅷ. 1.help 2.cake 3.old 4.want 5.one 6.When 7.name

8.telephone/phone 9.number 10.Thank

Ⅸ.Li Ying is my good friend. Shi is fourteen years old. Her birthday is May20th.She likes tennis and music. As for food, she likes hamburgers, chicken and fruit. She thinks they are good for her health. There are many activities in her school. The school trip is May12th. And the music Festival is June 12th. She likes them very much.

Unit 9

Ⅰ. 1-5 C D B C D 6-10 B C CDA 11-15 D C C D B

Ⅱ.1-5 CBCCC 6-10. BBACB

Ⅲ. 1-5 D C B B A

Ⅳ.A.1.Opera 2.comedies 3.action 4. boring 5.really 6.scary 7.also 8. stars

9. same 10. learn 11.favorite 12.wants 13.movie 14.thrillers 15.exciting

B. 1.Chinese 2.really 3.interesting4.their 5.us 6.me 7.desks 8.artist 9.years 10.fifth

Ⅴ.1. doesn't ,think, are 2.What kind,of movies 3. to go to 4.Who is 5.and Beijing Opera 6.She likes to see movies.

Ⅵ.1. Let's 2. have 3. successful 4. really 5. Thank you 6. Does

7. Sorry 8. sounds 9. thrillers 10. boring

Ⅶ.Janeis an English girl.She is in China now. She likes Beijing Opera,funny stories,Chinese action movies and Chinese history.On weekends,she usually stays at home and looks at pictures of Beijing Opera.In a word,she loves China.

Unit 10

Ⅰ. 1-5 CA C CB 6-10 C A D A C 11-15A C C A B

Ⅱ. 1.A 2.B 3.C 4.D 5.A 6.B 7.C 8.D 9.C 10.B

Ⅲ. 1.A 2.B 3.B 4.C 5. D

Ⅳ.A. 1.children 2.swimming 3.Chinese 4.musicians 5.sports 6.us 7.to play 8.them 9.dancing 10.first

B. 1.drums 2.violin 3.address 4.music 5.swim 6.paint 7.dance 8.join;guitar

9.well

Ⅴ.1. doesn't think are 2.What kind , movies 3. What can they do?

4. can't play the 5. What does want 6.Can,or

7.She doesn't play the piano after dinner. 8.school concert 9.talk with me 10.Mike's aunt can play the guitar well.

Ⅵ. 1. B 2. D 3. E 4.C5.F

Ⅶ.Tina is my friend.She is a middle school student.She is a good girl.She can sing and dance and is good at her studies.She can draw something well.But she can't play football or basketball.She can't play the drun,either.I can play the drum very well.So I can help Tina play the drum and she can help me with my study.We can help each other.

Unit 11

Ⅰ. 1-5 B CB A B 6-10 C C C B B 11-15 B C C C B

Ⅱ. 1-5.ACACB 6-10. ADCCB

Ⅲ.1-5 BACCB

Ⅳ.A.1.When 2.takes 3.shower 4.teeth 5.show 6.around ; morning 7.homework

8.afternoon 9.wishes 10.listen

B).1.bus 2.their 3. get 4. homework

5.after 6.bed 7. three 8.at 9.eat

10.work

Ⅴ. 1.goes to bed 2.what his job 3.After, plays 4.get to work, hotel

5.write, soon, ell, about

Ⅵ.1. What time does get 2. don't is 3.Do want

4.What time 5. How many showers , have

Ⅶ.1.D 2.E 3.A 4.C 5.B

Ⅷ.I think weekends begin from Friday afternoon.Because we have only two classes on Friday afternoon.I usually go home early.And then I do my homework.I can watch TV on Friday evening.And I can go to bed later than on weekdays.On Saturday I usually go shopping and playing.I like realxing.On Sunday I have to get ready for the next week,I must go to bed early.I can't watch TV.

Unit 12

Ⅰ. 1-5 B CC C D 6-10 A A D A C 11--15. D DCBC

Ⅱ. 1.My favorite subject is music. 2.C 3. Because he is very strict with us.

4.1). October 5th 2) 13/thirteen 5. 1) F 2)T

Ⅲ. 1-5 B C B B C 6-10 A C C B A

Ⅳ.A. 1.to read 2.see 3 .yourself 4.strawberries 5.friends 6.playing 7.gets

8.play 9. telling 10.has.

B. 1. subject 2. relaxing 3. art 4. Monday 5. strict 6.because 7.boring 8.teacher 9.city 10.tired

V. 1. What is 2. Why does, like 3. Do, do 4. When, you have 5. Who is

Ⅵ.1.What's, favorite 2.have, on, and 3.After, have, for 4.play with

5.strict with

Ⅶ. EBFGD

Ⅷ.Jane's Week

Jane is a middle school student.She often plays sports.She plays tennis on Monday.She goes swimming on Tuesday and plays soccer on Thursday.She also likes playing different instruments.She plays the piano on Wednesday and plays the violin on Friday.What does she do on weekends?Plays and goes shopping with her mother.
下载地址

下载该资源的还下载了:
下载说明
  • ☉推荐使用网际快车下载本站软件,使用 WinRAR v3.10 以上版本解压本站软件。
  • ☉如果这个软件总是不能下载的请点击报告错误,谢谢合作!!
  • ☉下载本站资源,如果服务器暂不能下载请过一段时间重试!
  • ☉本站仅仅提供一个观摩学习的环境,将不对任何资源负法律责任。所有资源请在下载后24
  •  小时内删除,任何涉及商业盈利目的均不得使用,否则产生的一切后果将由您自己承担!
  • ☉本站部分课件为网上搜集,若无意中侵犯到您的版权利益,敬请来信联系我们。
  • 最新添加
    点击排行
    免责声明 - 关于我们   赣ICP备09013534号-3 
    Copyright © 2011-2012 www.hjszy.com All Rights Reserved